Gerrard vertrekt na anderhalf jaar bij LA Galaxy

15 november 2016, 17:24

Steven Gerrard heeft zijn laatste wedstrijd voor Los Angeles Galaxy gespeeld. Na anderhalf jaar vertrekt de middenvelder uit de Verenigde Staten, zo meldt de club op haar website. Wat zijn volgende stap gaat worden weet de Engelsman zelf nog niet.

"Toen ik hierheen kwam, had ik als doel om de titel te winnen. Het is een grote teleurstelling dat dat niet gelukt is", vertelt Gerrard. "Toch kan ik met trots terugkijken op de hoogtepunten die ik hier heb beleefd. Het is een geweldige ervaring voor mij geweest."

Trainer Bruce Arena heeft enkel lovende woorden over voor de routinier. "Zijn ervaring, klasse en leiderskwaliteiten maakte hem tot een hele waardevolle speler. Ik zal nooit zijn laatste trap voor de club vergeten, waarmee hij vanaf elf meter de bal achter doelman Tim Howard knalde."

De 36-jarige Gerrard kwam in de zomer van 2015 over na tot dat moment zijn hele carrière voor Liverpool te hebben gespeeld. Hij had vooral een groot aandeel met zijn veertien assists, maar ook wist hij vijf keer zelf het net te vinden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen