Schweinsteiger staat voor avontuur in Verenigde Staten

15 november 2016, 11:18

Bastian Schweinsteiger heeft al tijden geen perspectief meer bij Manchester United, waardoor een winters vertrek aantrekkelijk kan zijn voor de 32-jarige middenvelder. Er lonkt nadrukkelijk een transfer naar de Verenigde Staten voor de Duitse routinier.

Schweinsteiger heeft namelijk een onderhoud gehad met MLS-club Chicago Fire, zo melden onder meer The Guardian en de BBC. Hij heeft van Man United groen licht gekregen om te onderhandelen met geïnteresseerde clubs en lijkt wel oren te hebben naar een overstap naar Chicago. Hij sprak met Veljko Paunovic, de coach van de MLS-club, over een mogelijke samenwerking. Bij Chicago Fire staan de Nederlanders Johan Kappelhof, John Goossens en Michael de Leeuw onder contract.

Schweinsteiger keerde onlangs terug op de groepstraining van Man United, maar lijkt geen tweede kans te krijgen voor manager José Mourinho. Daar ging hij wel voor. "Ik probeer fit te blijven voor de situatie waarin ik nodig ben. Hopelijk krijg ik een kans. Ik kijk uit naar elke training. Als ik nodig ben, geef ik alles", sprak Schweinsteiger onlangs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen