Tadic wil spelen met gebroken neus: "Serviërs zijn niet zwak"

14 november 2016, 17:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dusan Tadic brak in het WK-kwalificatieduel van Servië met Wales zijn neus. Dat weerhoud de Southampton-speler er echter niet van om in actie te komen in de oefenwedstrijd met Oekraïne. Hij overweegt om de komende wedstrijden van zijn land en club met een masker op te spelen.

Tadic kreeg zaterdag tijdens het duel met Wales een schop in zijn gezicht van Wales-verdediger Neil Taylor. Binnen een minuut zat zowel zijn gezicht als shirt onder het bloed en hij moest eerst flink opgelapt worden om verder te kunnen spelen. De negentig minuten maakte hij overigens helemaal vol.

Op dinsdag 15 november speelt Servië nog een oefenwedstrijd tegen Oekraïne. Tadic wil zich echter niet afmelden voor het vriendschappelijke duel. "Serviërs zijn geen zwakke mensen. We zullen zien. Ik kan in ieder geval een masker dragen", aldus de middenvelder tegen The Guardian. Ook voor het duel van Southampton tegen Liverpool is spelen met een masker een optie voor Tadic. Hij miste dit seizoen nog geen minuut in de Premier League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen