Gerbrands: "Brenet en Ramselaar bewijzen goed werk PSV"

14 november 2016, 16:30

Joshua Brenet en Bart Ramselaar maakten in de oefenwedstrijd van Nederland tegen België (1-1) hun debuut voor het Nederlands elftal. Vier dagen later in het WK-kwalificatieduel tegen Luxemburg begonnen de twee zelfs in de basis. Toon Gerbrands is van mening dat Brenet en Ramselaar het goede beleid van PSV onderstrepen.

"Het is fantastisch dat ze hun debuut maken", aldus Gerbrands tegenover PSV TV. "Brenet heeft het afgedwongen tijdens zijn invalbeurt in de eerste wedstrijd. Hij krijgt nu gelijk een beetje kritiek vanwege die penalty. Maar het was uiteindelijk 3-1, zoiets kan gebeuren. Danny Blind noemde het na afloop ook een leermoment."

"Ramselaar krijgt veel positief commentaar op zijn inbreng. Ik ben blij voor die jongens, het is een mooie stap", vervolgt Gerbrands, die het duo als een uitstekend voorbeeld ziet van waar PSV voor staat. "Wij willen graag mensen op jonge leeftijd binnenhalen, ontwikkelen en klaarstomen voor het Nederlands elftal of een grote competitie. Dit is een bevestiging van het goede werk wat op De Herdgang wordt geleverd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen