FC Groningen
1 – 0
Ajax
Willem II
0 – 0
PEC Zwolle

Lampard trekt deur achter zich dicht bij New York City

Lampard trekt deur achter zich dicht bij New York City

14 november 2016 – Frank Lampard staat voor een vertrek bij New York City FC, de Amerikaanse club waar hij in juli 2014 een tweejarig contract tekende. Als het contract van de 38-jarige middenvelder aan het einde van 2016 is afgelopen, dan gaat de Engelsman op zoek naar een nieuwe uitdaging.Dat heeft Lampard aangekondigd op de website van New York City FC. "Mijn tijd bij NYCFC komt ten einde, waardoor ik iedereen wil bedanken voor alle steun. Het was fantastisch om hier te spelen. Ik heb van mijn periode genoten en ben er heel dankbaar voor dat ik de kans heb gekregen om voor zo'n grote club te spelen", aldus Lampard.

Lampard kwam in totaal tot 31 optredens voor New York City FC, waar hij samenspeelt met onder meer Andrea Pirlo en David Villa. Hij maakte in totaal vijftien doelpunten voor de MLS-club, waaronder een hattrick tegen Colorado Rapids op 30 juli. Zijn drieklapper leverde New York City FC de eerste plaats in de play-offs op in de clubhistorie.

Naast het leven van zijn 'American Dream' speelde Lampard ook voor West Ham United, Swansea City, Chelsea en Manchester City.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 26 januari 2020

  2. zaterdag 25 januari 2020