Mkhitaryan: "Ik geef niet op als het even tegenzit"

13 november 2016, 16:32

Henrikh Mkhitaryan kwam afgelopen zomer voor maar liefst 42 miljoen euro van Borussia Dortmund naar Manchester United. De Armeen heeft echter geen basisplaats en werd zelfs enkele keren buiten de selectie gelaten door José Mourinho.

Ondanks de lastige periode denkt Mkhitaryan niet aan een vertrek bij de club. "Ik weet dat ik kan slagen bij Manchester United en ik wil laten zien dat ik een belangrijke speler kan zijn voor dit team en in deze competitie", vertelt de middenvelder op de site van de Armeense voetbalbond. "Ik heb dit seizoen nog niet veel gespeeld, dus ik moet mijn best gaan doen om de technische staf te overtuigen."

"Ik zie het niet als een teleurstelling, maar als een uitdaging", vervolgt Mkhitaryan strijdvaardig. "Ik geef niet op als het even tegenzit. Ik blijf doorgaan tot ik mijn doelen bereikt heb en hoop dat ik veel van Mourinho kan leren. Mijn transfer naar Manchester United zag ik als een kans om te groeien als voetballer en als persoon. Ik denk dat ik uiteindelijk een betere speler word in de Premier League."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen