Monsterscore voor Duitsland: "Maar dit is geen graadmeter"

12 november 2016, 10:38

Een 0-8 overwinning boeken is voor elk voetbalteam prettig, maar Joachim Löw hecht weinig waarde aan de ruime zege van Duitsland op San Marino. De keuzeheer van de regerend wereldkampioen beseft dat de voetbaldwerg van een totaal ander niveau is dan Die Mannschaft.

In Groep C gaat Duitsland na vier wedstrijden met twaalf punten aan de leiding, terwijl San Marino met nul punten onderaan staat. "Na het WK hebben we het even moeilijk gehad", blikt Löw terug op de website van de bond. "We hebben lang niet altijd ons niveau gehaald en daarom hebben voor deze WK-kwalificatie duidelijk gemaakt dat we deze groep wilden domineren. Dat doen we vooralsnog uitstekend. Desondanks was deze wedstrijd uiteraard geen graadmeter. Het team probeerde veel te scoren en dat is in ieder geval gelukt."

Debutant Serge Gnabry scoorde drie keer in het Stadio Olimpico di Serravalle. "Serge heeft op het trainingsveld al laten zien dat hij snel is en goed af kan ronden. Het is mooi voor jongens als Serge dat ze zich kunnen laten in onze ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen