Verratti: "Ik ben geen honderd miljoen euro waard"

11 november 2016, 13:21

Marco Verratti presteert al jaren uitstekend bij Paris Saint-Germain en staat naar verluidt in de belangstelling van zowel Real Madrid als Chelsea. Die clubs zouden om hem in te lijven honderd miljoen euro moeten betalen, maar volgens de spelmaker zelf is dat belachelijk.

"Ik ben geen honderd miljoen euro waard", zegt de 24-jarige Italiaan tegen ESPN. "In mijn ogen is geen enkele voetballer zo'n hoog bedrag waard. Clubs betalen momenteel enorme bedragen voor spelers, waar wij als voetballers alleen maar om kunnen lachen. Het is geen lekkere gedachte als je weet dat een club honderd miljoen voor je heeft betaald. Dan gaan mensen onmogelijke dingen van je verwachten."

De international neemt Paul Pogba, die afgelopen zomer voor 105 miljoen euro verhuisde naar Manchester United, als voorbeeld. "Hij moet continu laten zien dat hij wedstrijden in zijn eentje kan winnen. Dat is geen gezonde situatie", zegt Verratti, die niet onwelwillend tegenover een transfer naar Real Madrid staat. "Mensen zeggen dat ik naar die club moet gaan en misschien hebben ze wel gelijk, maar ik voel me ook goed bij PSG. De interesse doet me uiteraard wel goed, want dat betekent dat ik uitstekend bezig ben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen