Van der Heijden: "Ontken niet dat ik zware periodes heb gehad"

10 november 2016, 22:49

Mede door de blessure van Sven van Beek is Jan-Arie van der Heijden dit seizoen een vaste waarde achterin bij Feyenoord. De verdediger maakte nu al bijna net zoveel minuten in het eerste als het gehele vorige seizoen.

"Ik zal niet ontkennen dat ik periodes heb gehad dat ik het zwaar had", vertelt hij aan Feyenoord TV. "Ik ben altijd hard blijven trainen en hoopte dat er een kans zou komen en dat duurde wel een tijd. Het type voetbal hier was wel wennen en ik weet van mezelf dat ik altijd wel een aanpassingsperiode nodig heb. Dat duurde misschien iets langer dan ik had gehoopt."

Naar eigen zeggen heeft hij zijn zaakjes nu op orde. "Vanaf het begin van het seizoen merkte ik dat ik er goed inzat en een hoog niveau haalde. Ik heb veel vertrouwen en denk dat ik dan ook mijn beste voetbal laat zien." Zijn eerste goal van het seizon laat echter nog altijd op zich wachten, nadat afgelopen weekend zijn treffer tegen Go Ahead Eagles werd afgekeurd. "Maar die komt vanzelf wel", zo verzekert Van der Heijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen