Gouweleeuw op weg terug bij Augsburg na klaplong

10 november 2016, 13:41

Jeffrey Gouweleeuw liep begin oktober een klaplong op en is inmiddels weer op weg terug. De verdediger van FC Augsburg weet nog goed dat hij schrok toen de dokter hem vertelde wat er aan de hand was. "Ik dacht what the fuck.."

Voor zijn rentree mikt Gouweleeuw op januari 2017. "Het gaat inmiddels weer goed. Volgens de doktoren van Augsburg lig ik op schema met mijn herstel", aldus de verdediger op de officiële site van de Duitse club. "Ik fiets veel, dat houd ik 45 minuten vol en mijn hartslag is goed. Het doel is nu om aan te sluiten bij het trainingskamp in januari."

Het moment waarop Gouweleeuw te horen kreeg dat hij een klaplong had, kan hij zich nog goed herinneren. "Ik deed de ochtendtraining nog gewoon mee, maar in de middag lukte dat niet, ik kreeg bijna geen adem meer. Uit een diagnose bleek vervolgens dat ik een klaplong had. Ik schrok en dacht bij mezelf: what the fuck...", aldus de verdediger, die niet voor zijn loopbaan hoefde te vrezen. "De doktoren lieten gelukkig al vrij snel weten dat dat niet het geval was."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen