NAC houdt situatie van Gudelj goed in de gaten

10 november 2016, 10:19

Nemanja Gudelj werd afgelopen week door Peter Bosz teruggezet naar het beloftenelftal van Ajax nadat hij liet weten het niet meer op te kunnen brengen om op de reservebank te zitten. NAC Breda volgt de situatie met belangstelling want de club krijgt bij een vertrek van de Serviër een deel van het transferbedrag.

Toen Gudelj naar AZ vertrok incasseerde NAC 2,3 miljoen euro voor de middenvelder. Bij zijn transfer van AZ naar Ajax kreeg de club uit Breda nog eens zes ton. Dat bedrag was gebaseerd op een doorverkooppercentage van vijf procent, solidariteitsbijdrage en opleidingsvergoeding. Een nieuwe transfer van Gudelj levert NAC in het meest gunstige geval ongeveer een half miljoen euro op, zo berekent BN De Stem.

"Het zou een prettige meevaller zijn. We houden het in de gaten, maar zijn er niet dagelijks mee bezig", aldus algemeen directeur Justin Goetzee in gesprek met het dagblad. Wij bemoeien ons nergens mee. Het enige wat we doen, is alle spelers in de gaten houden die in de jeugd van NAC hebben gespeeld."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen