Veltman: "Was sowieso geen strafschop"

10 november 2016, 08:34

Joël Veltman baalde na afloop van de oefenwedstrijd tegen België van het gelijkspel (1-1). De verdediger stelt dat het Nederlands elftal ook best had kunnen winnen en dat er daar ook de kansen toe waren. "Voor hetzelfde geldt schiet Joshua Brenet hem wel binnen."

"Volgens mij hebben we met Ajax ook zo'n wedstrijd gespeeld", begint Veltman in gesprek met FOX Sports. "Het maakt niet uit hoe je zo'n wedstrijd speelt, want het resultaat is altijd teleurstellend. Voor hetzelfde geldt schiet Brenet hem nog wel binnen en sta je 2-0 voor. Ik denk dat 1-1 een terechte uitslag is. Het is jammer dat we de voorsprong uit handen geven, maar uiteindelijk overheerst wel tevredenheid. België is een topteam, al hun spelers spelen bij grote clubs."

Na zestig minuten spelen moest Oranje even vrezen voor een strafschop tegen toen Veltman Yannick Carrasco op het randje van het strafschopgebied neerhaalde. "Voor mijn gevoel raakte ik de bal en misschien zijn voet. Het is sowieso geen strafschop, want ik zette mijn voet op de lijn of erbuiten. Waar de overtreding eindigt maakt dan niet uit", legt de verdediger uit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen