Slagveer baalt van reserverol: "Hoop dat ik straks kan kiezen"

10 november 2016, 08:11

Luciano Slagveer baalt van zijn reserverol bij sc Heerenveen. De aanvaller moet Arber Zeneli en Sam Larsson voor zich dulden en is dan ook van plan om in de winterstop goed over zijn toekomst na te denken. "Ik hoop dat ik tussen een aantal clubs kan kiezen."

"Pas als Zeneli of Larsson geblesseerd raakt, wat ik voor hen niet hoop, krijg ik een kans", aldus Slagveer in gesprek met de Leeuwarder Courant. Begrip voor het besluit van de trainer heeft hij wel. "Ik snap de situatie wel, maar daar koop ik niks voor. Ik moet goed nadenken over wat ik wil. Het is moeilijk om te zien hoe die andere jongens in het weekeinde voor meer dan 20.000 mensen voetballen, terwijl ik op maandagavond voor honderd man op Skoatterwâld in actie kom."

Het contract van Slagveer loopt aan het einde van het seizoen af en de aanvaller wil in de winterstop een besluit nemen over zijn toekomst. "Ik wil vermijden dat ik in een zelfde situatie terecht kom als Pele van Anholt na vorig seizoen. Hij zat een tijdje zonder club todat Willem II aanklopte", vertelt Slagveer, die niet perse weg hoeft bij Heerenveen. "Ik hoop dat ik straks tussen een aantal clubs kan kiezen en wat mij betreft hoort Heerenveen daarbij. Maar dan moet ik wel snel gaan spelen. Als je niet speelt, ben je niet interessant."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen