Wijnaldum: "Ken geen Luxemburgse speler uit m'n hoofd"

11 november 2016, 09:22   Bijgewerkt: 11 november 2016, 11:19

Na een 1-1 gelijkspel in de landenderby tegen België is het Nederlands elftal zich aan het klaarstomen voor de WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Luxemburg. Omdat Frankrijk en Zweden tegen elkaar spelen in de topper in Groep G, is het voor Oranje zaak om te profiteren van puntenverlies van een of zelfs twee concurrenten. Georginio Wijnaldum is benieuwd hoe Luxemburg voor de dag zal komen.

Nee, veel wist Wijnaldum na de 1-1 tegen de Belgen nog niet over de nationale ploeg van Luxemburg. "Ik heb Luxemburg nog niet zien spelen. We gaan ze analyseren, en ik denk dat onze trainers dat al gedaan hebben", aldus de middenvelder van Liverpool tegen FCUpdate.nl. Toen hem gevraagd werd of hij Luxemburgse internationals op kon noemen, bleef het even stil. "Ik ken geen spelers van ze uit mijn hoofd, misschien wel als ik de namen zie", antwoordde Wijnaldum met een glimlach.

Aurélien Joachim geldt als oud-speler van Willem II en RKC Waalwijk voor de meeste bekende speler in de selectie van Luxemburg. Hij maakte in de kwalificatiereeks voor het WK al drie doelpunten. "Misschien weet ik wie het is als ik hem zie, haha. Ik ben niet zo goed met namen", lacht Wijnaldum, die vandaag (vrijdag) zijn 26ste verjaardag viert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen