Bezoek aan rechtbank pakt goed uit voor Lehmann

9 november 2016, 20:02

Het was een spannende dag voor Jens Lehmann, die vandaag (woensdag) voor de rechter moest verschijnen. De voormalig doelman had een schikkingsvoorstel ontvangen van het Openbaar Ministerie, vanwege vermeend wangedrag in het verkeer. Lehmann kon zich niet in het voorstel vinden en heeft voor de rechter een meevaller te verwerken gekregen.

De 46-jarige Duitser kreeg een schikkingsvoorstel van 240.000 euro boete van het OM, maar die is door de rechter verlaagd naar 42.500 euro. De huidig voetbalanalist was daar tevreden mee en besloot de schikking te accepteren.

Lehman zou zich op de snelweg in de buurt van zijn woonplaats Starnberg schuldig hebben gemaakt aan mishandeling en poging tot mishandeling met zijn auto. In het proces-verbaal is te lezen dat de oud-voetballer de bestuurder van de andere wagen eerst roekeloos passeerde om hem vervolgens tot stoppen te dwingen. Daarna trok Lehmann hem hardhandig uit diens wagen, maar de rust keerde vervolgens al snel terug. Toch werd Lehmann aangeklaagd en moet hij de boete van 42.500 euro betalen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen