"De actie van Gudelj is de grootste onzin die er bestaat"

"De actie van Gudelj is de grootste onzin die er bestaat"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 november 2016 – Dat Nemanja Gudelj afgelopen weekend heeft besloten geen onderdeel meer uit te willen maken van de selectie van Ajax, kan op geen enkele goedkeuring rekenen van Danny Koevermans. De voormalig spits vindt dat de middenvelder zichzelf belachelijk heeft gemaakt.

De oud-speler van onder meer PSV en AZ heeft aan tafel bij het NOS-programma Langs de Lijn hard uitgehaald naar de Serviër. "Hij verdient bakken met geld en dan zegt hij dat-ie het niet kan opbrengen. Dat is natuurlijk de grootste onzin die er bestaat. Je moet je maar naar je rol schikken of desnoods in de winterstop stennis maken, maar niet nu. Hij mag blij zijn dat hij bij Ajax speelt, net zoals ik dat mocht zijn toen ik bij PSV speelde", spreekt de voormalig aanvaller.

Overigens liet Koevermans ook weten dat hij het onvoorstelbaar vindt dat Erik Pieters niet is opgeroepen voor Oranje. "Ik wil toch even een lans breken voor Erik Pieters. Het is onbegrijpelijk dat hij er niet bij zit. Die jongen speelt al vier jaar lang in de Premier League in de basis", aldus de viervoudig international over de linksback van Stoke City.

gerelateerd