Weer knieblessure Jansen: "Vooruitzichten zijn niet goed"

7 november 2016, 16:21   Bijgewerkt: 7 november 2016, 16:58

Kevin Jansen liep tijdens de wedstrijd van ADO Den Haag tegen Willem II een zware blessure aan zijn knie op. De middenvelder moet de resultaten van de MRI-scan nog ontvangen, maar gaat er vanuit dat het seizoen er voor hem al opzit.

"Naar omstandigheden gaat het wel goed. Ik heb geen pijn of iets", vertelt Jansen aan ADO Den Haag TV. "Maar de vooruitzichten zijn niet heel best. Er is nog geen zekerheid want ik krijg nog een MRI-scan in het ziekenhuis. Alleen er hebben al twee artsen naar gekeken en het ziet er niet best uit."

Mocht zijn kruisband inderdaad gescheurd zijn, dan is dat de tweede keer tijdens zijn loopbaan. "Dit is één van de ergste dingen voor een topsporter. Ik kwam thuis en zei toen al 'laat het dan een gebroken enkel wezen'", aldus de middenvelder, die dinsdag de uitslag van de MRI ontvangt. "Als de voorste kruisband gescheurd is dan is het seizoen voor mij wel afgelopen. Maar ik heb nog genoeg motivatie om hier weer uit te komen. Ik ben 24 en volgend seizoen 25, dus dan kan ik nog heel wat jaren mee. Ik hoop dat ik er zo sterk mogelijk weer uit kom", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen