Wijnaldum geniet: "Gezegend om voor Liverpool te spelen"

7 november 2016, 13:13

Het contrast is gigantisch voor Georginio Wijnaldum. Vorig jaar beleefde de middenvelder een dramatisch seizoen met Newcastle United, waarmee hij rechtstreeks degradeerde, en momenteel staat hij met zijn nieuwe club Liverpool bovenaan in de Premier League. De international, die zondag bovendien zijn eerste goal voor de club maakte, geniet met volle teugen.

"Elke speler voelt zich momenteel gezegend dat hij onderdeel mag uitmaken van deze club", zegt de middenvelder op de website van The Reds. "Op momenten dat het erg goed gaat, geniet je uiteraard meer van voetbal dan op slechte momenten. Op dit moment genieten we dus enorm. De resultaten zijn goed en ik speel met goede voetballers", zegt Wijnaldum, die met Liverpool zondag met 6-1 won van Watford FC. "We scoorden veel en speelden goed. Helaas konden we de nul niet houden, maar het belangrijkste is de overwinning."

De zege op Watford was voor Wijnaldum extra speciaal, omdat hij in die wedstrijd zijn eerste treffer voor zijn club maakte. "Daar ben ik heel blij mee", reageert hij. "Ik zocht al een tijdje naar deze treffer en ben hier erg gelukkig mee."

Door de driepunter staat Liverpool momenteel aan kop in de Premier League. "We gaan dit natuurlijk proberen vol te houden, maar het is nog vroeg in het seizoen. Er kan nog van alles gebeuren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen