Indrukwekkend Liverpool aan kop: "Er is geen enkele druk"

7 november 2016, 09:09

Na elf speelronden is Liverpool de trotse koploper van de Premier League. Zondag grepen The Reds de koppositie, door op Anfield Road met 6-1 te winnen van Watford. Trainer Jürgen Klopp geniet van zijn elftal maar legt zijn team geen kampioenschapsdruk op.

"We zijn de laatste tijd goed bezig en pakken veel punten, maar het is nu zaak om deze lijn door te trekken", zegt de trainer tegen de BBC. "Dan zien we aan het einde wel waar we staan. Na elf wedstrijden kun je natuurlijk niet zeggen dat er druk is om kampioen te worden. Onze concurrenten imponeren vooralsnog ook, er zijn in deze competitie heel veel sterke elftallen."

Liverpool imponeerde zondag met een fraaie 6-1 zege op middenmoter Watford. "Ons elftal is erg goed", stelde Klopp na dat duel vast. "Voorafgaand aan die wedstrijd hebben we echter niet over de koppositie gesproken. Het is voor mij belangrijk dat ik een elftal zie dat wil winnen."

Georginio Wijnaldum maakte tegen Watford zijn eerste treffer voor Liverpool, door in blessuretijd voor de 6-1 te zorgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen