Klaassen: "Natuurlijk niet blij met keuze van Gudelj"

Klaassen: "Natuurlijk niet blij met keuze van Gudelj"

6 november 2016 – Davy Klaassen baalt stevig van het puntenverlies van Ajax bij AZ. Na een slechte eerste helft en de 1-1 van Bertrand Traoré maakte de aanvoerder van de Amsterdammers zelf de 1-2, voordat Wout Weghorst met zijn tweede van de middag de eindstand bepaalde op 2-2.Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was als het verschil tussen dag en nacht. "In de eerste helft probeerden we het wel, maar deden we het niet met de juiste agressiviteit en overtuiging. Onze passes waren niet zuiver en we wonnen de tweede ballen niet. Het zat er totaal niet in. Het was gewoon slecht. De tweede helft was echter veel beter. Zij kwamen er niet meer aan te pas", zegt Klaassen tegen FOX Sports.

Dat het uiteindelijk nog 2-2 werd, vindt de captain van de Ajacieden heel zuur. "Dit zijn dure punten. Zeker gezien de tweede helft is het heel onnodig. Zonde", aldus Klaassen.

De middenvelder sprak zich ook uit over de keuze van Nemanja Gudelj, om niet meer op de reservebank te zitten bij Ajax. Daarop werd de middenvelder uit de A-selectie gezet. "Ik had hem er liever bij gehouden", reageert Klaassen. "Het is zonde dat hij de handdoek gooit. Maar we willen natuurlijk wel spelers die alles geven en hij zegt dat hij dat op dit moment niet kan. Helaas. Het is niet een besluit dat hij zomaar in één dag heeft genomen. Misschien laat hij ons een beetje in de steek, het is gewoon heel zonde en zuur. Hij is verantwoordelijk voor zijn eigen keuze, maar wij zijn er natuurlijk niet blij mee", besluit de aanvoerder van Ajax.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 14 juli 2020

  2. maandag 13 juli 2020