Steen door Groningse bus, auto's Twente-fans vernield

6 november 2016, 11:58

Rond de eredivisiewedstrijden op zaterdagavond speelden er zich meerdere incidenten af. Zo werd na het treffen tussen NEC en FC Groningen (1-1) in Nijmegen een steen door een ruit van een Groningse supportersbus gegooid en werden er na PSV-FC Twente (1-1) auto's van fans van de bezoekende club beschadigd.

Ruit door Groningse supportersbus

De schrik zat er na afloop van de uitwedstrijd tegen NEC flink in bij een aantal Groningen-fans, aangezien er een steen door de ruit van een supportersbus gegooid werd. Deze werd volgens de politie vanuit de bosjes gegooid. Er wordt vol afschuw gereageerd op de actie, ook omdat er ook kinderen in de bus zaten. De bus moest met de fans erin naar het politiebureau. Daarna gingen de supporters met een nieuwe bus terug naar Groningen.

"Met woede en afkeuring veroordelen wij het bekogelen van de supportersbus van Groningen. Nota bene jonge kinderen in de bus", schrijft de supportersvereniging van NEC via Twitter.

Twentse auto's beschadigd

Op de parkeerplaats van het Philips Stadion ging het ook mis. Awaydays FC Twente meldt op Facebook dat diverse auto's van meegereisde Twente-fans vernield zijn. Het account roept de getroffen bestuurders op om foto's in te sturen. Deze worden via FC Twente  naar de politie gestuurd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen