Queens Park Rangers neemt afscheid van Hasselbaink

5 november 2016, 22:42

Jimmy Floyd Hasselbaink is niet langer de manager van Queens Park Rangers. De Londense club speelde zaterdag in de uitwedstrijd tegen Nottingham Forest met 1-1 gelijk en dat was voor het bestuur de welbekende druppel om afscheid van hem te nemen.

Queens Park Rangers staat met twintig punten uit zestien wedstrijden op de zeventiende plaats in het Championship, het tweede profniveau van Engeland. QPR heeft zes punten achterstand op een plaats die aan het einde van het seizoen recht geeft op het spelen van play-offs om promotie naar de Premier League. Hasselbaink was sinds december 2015 de manager van QPR. Hij had 47 duels de leiding over de club, waarvan hij er veertien won en vijftien verloor.

Eerder dit najaar kwam Hasselbaink al negatief in het nieuws, toen undercoverjournalisten hem in de val lokten. De oud-voetballer bleek open te staan voor een samenwerking met een investeringsmaatschappij uit Azië, ondanks dat er sprake zou zijn van belangenverstrengeling. Deze partij wilde namelijk spelers verkopen aan QPR. Hasselbaink kon in die zaak rekenen op het volledige vertrouwen van de clubdirectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen