Jansen scheurt weer kruisband: "Dit is gewoon triest"

5 november 2016, 22:07

ADO Den Haag wist zaterdag voor de eerste keer sinds 19 augustus te winnen in de Eredivisie. De ploeg van coach Zeljko Petrovic zegevierde in de thuiswedstrijd tegen Willem II met 1-0, maar die prestatie werd overschaduwd door een zware knieblessure van Kevin Jansen. De middenvelder scheurde, voor de tweede keer in zijn loopbaan, zijn kruisband af.

"Ik zou de zege willen inleveren als dit niet met Kevin Jansen was gebeurd", aldus Petrovic na afloop bij de NOS. "Dit is triest. Ook mij doet het veel pijn. Hij is een enorm belangrijke middenvelder en ook goed voor de groep. Dit is gewoon echt triest, voor de tweede keer in zijn loopbaan…"

Petrovic was wel blij met de strijdlust die ADO toonde tegen Willem II. "Ons spel was niet geweldig, al hebben we bijna niets weggegeven. We speelden niet zo dat je zegt: wauw. Maar dat gold wel voor de manier waarop we de duels aangingen en hoe hard we gewerkt hebben. Het voetbal is niet het allerbelangrijkste voor ons", vervolgde Petrovic. "Ik ben ongelooflijk blij met deze drie punten. Daardoor keert de rust weer terug."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen