Van der Hoorn tegenover Zlatan: "Kan altijd scoren"

4 november 2016, 15:36

Aan Mike van der Hoorn is zondagmiddag de zware taak om Zlatan Ibrahimovic in toom te houden tijdens Swansea City – Manchester United. Hoewel de Zweed net als zijn club momenteel een moeizame periode doormaakt, is de verdediger op zijn hoede voor de aanvaller.

Van der Hoorn stond in 2014 al eens tegenover de spits, tijdens het duel tussen Ajax en Paris Saint-Germain in de Champions League. "Hij scoorde toen een doelpunt vanuit het niets", blikt de centrumverdediger terug op de website van The Swans. "Hij heeft de kwaliteit dat hij op ieder moment kan scoren. Verdedigers gaan de mist in als ze denken dat ze hem goed in toom kunnen houden, want juist dan kan hij ineens toeslaan."

Swansea staat voorlaatste in de Premier League, met vijf punten uit tien wedstrijd. Na de openingsspeelronde won de ploeg uit Wales geen wedstrijd meer. "We hebben een zeer moeizame seizoensstart beleefd", zegt Van der Hoorn. "We hebben wat pech gehad, want duels waren we gelijkwaardig waren hebben we een paar keer verloren. Het is nu ons om tegen Man United de drie punten te pakken, want dat zou ons ook veel zelfvertrouwen geven. We spelen echter tegen een team met heel veel goede spelers."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen