Yaya Touré biedt excuses aan voor 'misverstanden'

4 november 2016, 10:37

In een officiële verklaring via zijn persoonlijke sociale kanalen en website heeft Yaya Touré gereageerd op zijn situatie bij Manchester City. De middenvelder uit Ivoorkust ligt al lange tijd uit de gratie bij de Engelse topclub en werd veelvuldig in verband gebracht met andere clubs, maar hoopt dat hij weer in genade aangenomen kan worden.

"Ik wil, namens mezelf en mijn belangenbehartigers, mijn excuses aanbieden aan de clubleiding en de rest van de medewerkers van de club. Dat wil ik doen voor alle misverstanden in het verleden", schrijft Touré. " Alle gedane uitspraken vertegenwoordigen mijn kijk op de club en haar medewerkers niet. Ik heb niets anders dan respect voor Manchester City en wens de club het beste", aldus de Ivoriaan, die dus aardig door het stof gaat.

Daar laat de middenvelder het echter nog niet bij. "Ik ben immens trots op het feit dat ik deel uitmaak van de historie van deze club en wil City in de toekomst ook nog verder helpen. Ik leef voor het voetbal en wil de fans entertainen", aldus Touré. "In het kader hiervan wil ik alle fans bedanken voor hun berichten in deze moeilijke periode. Dat betekent veel voor mij en mijn familie."

Touré speelde dit seizoen door alle ophef rond zijn persoon nog geen minuut. Het is nog de vraag wat manager Pep Guardiola met deze woorden gaat doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen