Vlaar teleurgesteld: "Hadden eigenlijk moeten winnen"

4 november 2016, 07:34

Door een doelpuntloos gelijkspel bij Maccabi Tel Aviv is het zicht van AZ op eventuele plaatsing voor de knock-outfase van de Europa League nog steeds troebel. De Alkmaarders bezetten de laatste plaats in Groep D, met twee punten achterstand op Dundalk en Maccabi. Zenit St. Petersburg is ongenaakbaar in de poule en niet meer te evenaren.

Ron Vlaar, die weer helemaal fit is na zijn blessure,  kijkt met dubbele gevoelens terug op het treffen met Maccabi in het Netanya Stadion. "Het kon alle kanten op", concludeert de aanvoerder op de clubwebsite. "Op basis van de tweede helft hadden wij, denk ik, wel een goal verdiend. Ik vond ook dat wij iets meer over hadden. Dan is het jammer dat-ie niet valt."

"Dat is teleurstellend, want je weet dat je hier eigenlijk had moet winnen", vervolgt Vlaar, die ziet dat de Europese kansen voor AZ nu gering zijn. Toch houdt de routinier hoop. "Als je nu naar de stand kijkt, is het nog steeds niet gedaan en ik vind ook dat we erin moeten blijven geloven dat we kunnen overwinteren in Europa. Alleen we hadden het onszelf ook iets makkelijker kunnen maken door vanavond drie punten te pakken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen