Rienstra: "Lijkt wel alsof in de groepsfase alles tegenzit"

3 november 2016, 15:47

AZ begon dit seizoen niet al te best in de Europa League en de ploeg van John van den Brom wacht nog altijd op de eerste overwinning. Waar de Alkmaarders de laatste jaren uitstekend presteerden in Europa moet de club nu oppassen voor de tweede vroege uitschakeling op rij.

"De voorrondes komen we wel door. Maar in de groepsfase lijkt het steeds wel of alles tegenzit", wijst Ben Rienstra het probleem aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als ik terugkijk vond ik ook dat we vorig seizoen onnodig veel punten verspeelden. Tegen Augsburg waren we thuis beter, maar verloren we toch. Zo ging het nu ook tegen Dundalk."

"Dat we tegen hen in de laatste minuut gelijkspeelden, is voor mij echt onbegrijpelijk", aldus Rienstra over het duel met de Ierse semiprofs. "We moeten nu hopen op Zenit, dat misschien wel geplaatst is als wij tegen ze spelen. Dan krijg je hetzelfde als toen we vorig seizoen tegen Athletic Bilbao speelden. Dan stellen ze ineens andere spelers op en maken we misschien toch een kans", besluit de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen