Groep E: Tottenham gaat weer onderuit op Wembley

2 november 2016, 22:59   Bijgewerkt: 2 november 2016, 23:12

Vanwege werkzaamheden bij White Hart Lane speelt Tottenham Hotspur haar thuiswedstrijden in dit Champions League-seizoen op Wembley, maar succes heeft het nog niet in het roemruchte stadion. De Engelsen verloren er woensdag ook van Bayer Leverkusen (0-1). Het andere duel in groep E was een prooi voor AS Monaco. De Fransen waren in het eigen Stade Louis II met 3-0 te sterk voor CSKA Moskou.

In de eerste speelronde van deze Champions League-jaargang was Tottenham op Wembley ook al de mindere van AS Monaco. Toch heeft het vier punten, door uit te winnen bij CSKA Moskou en gelijk te spelen bij Bayer Leverkusen. Met Vincent Janssen en Michel Vorm op de bank begonnen de Londenaren woensdag aan de thuiswedstrijd tegen de Duitsers. Janssen mocht al na een half uur invallen omdat voormalig eredivisiespeler Moussa Dembélé geblesseerd naar de kant moest.

Veel kansen vielen er niet te genieten op Wembley, maar toch gingen de punten mee naar Duitsland. Kevin Kampl bezorgde Leverkusen met een treffer in de 65ste minuut de winst. De Sloveen kreeg de bal voor de voeten, nadat een Tottenham-verdediger een afstandsschot van een andere Leverkusen-speler van richting had veranderd. In de slotfase waren The Spurs nog wel dicht bij de gelijkmaker. Eric Dier raakte echter de lat, waardoor het 0-1 bleef en er na afloop fluitconcerten te horen waren op Wembley.

Met vier punten uit vier wedstrijden staat Tottenham derde in groep E, op twee punten achterstand van nummer twee Leverkusen. AS Monaco is met acht punten de koploper in de poule. De equipe uit het prinsdom had een gemakkelijke avond tegen CSKA Moskou, dat laatste staat met twee punten. Radamel Falcao (2) en Valere Germain maakten voor rust al het verschil tegen de Russen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen