Falcao heeft geen spijt van Engels avontuur: "Kans gegrepen"

2 november 2016, 15:24

Radamel Falcao was bezig aan een stormachtige loopbaan totdat hij in 2014 verhuurd werd aan Manchester United. De spits aarde niet goed op Old Trafford en kwam niet in de buurt van zijn gemiddelden bij zijn vorige clubs. Ook het seizoen erop bij Chelsea kwam hij niet uit de verf. Toch heeft de Colombiaan geen spijt van zijn avonturen in Engeland.

"Ik had de kans om de Premier League te spelen en die heb ik gegrepen", vertelt de aanvaller aan ESPN. "Bovendien heb ik zeker positieve ervaringen opgedaan tijdens die twee jaar. Als speler en als persoon heb ik mij daar ontwikkeld."

Eerder deze week gaf zijn trainer Leonardo Jardim nog kritiek op de keuze van Falcao om naar Engeland te gaan vlak na een zware knieblessure. "Hij probeerde op een heel hoog niveau te gaan spelen, terwijl het normaal gesproken verstandiger is om bij je club te blijven als je zo'n blessure hebt."

Terug in Monaco lijkt Falcao hoe dan ook het net weer makkelijker te vinden. Ondanks wat blessures scoorde hij in acht duels vier keer. Een treffer minder dan tijdens zijn twee seizoenen in Engeland. "Ik probeer zoveel mogelijk te genieten en de goede wedstrijden aaneen te rijgen. Ik heb altijd de moeilijke periodes in mijn loopbaan goed doorstaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen