Pechvogel Ings is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld

2 november 2016, 12:58

Danny Ings kent tot dusver nog geen gelukkig verblijf bij Liverpool. De aanvaller moet voor de tweede keer sinds zijn komst in de zomer van 2015 lang vanaf de kant toekijken met een blessure. Ditmaal houdt een knieoperatie hem zeven tot negen maanden aan de kant, zo meldt de club op haar website. Zodoende zal hij dit seizoen zeer waarschijnlijk niet meer in actie komen.

In het League Cup-duel met Tottenham Hotspur van vorige week (2-1 winst) liep de 24-jarige Ings de kwetsuur op. Hij staat geheel los van de kruisbandblessure die hem bijna het hele vorige seizoen aan de kant hield. Hierdoor staat de teller nog altijd maar op elf wedstrijden voor The Reds.

Het is nog al een understatement om te zeggen dat we ons verslagen voelen door dit nieuws", vertelt trainer Jürgen Klopp. "Het is wel typisch voor zijn persoonlijkheid dat Danny de blessure oploopt doordat hij een moedige tackle wil inzetten om de bal terug te veroveren. Diezelfde persoonlijkheid zal er ook voor zorgen dat hij hier sterk uit terugkomt."

Liverpool nam Ings in 2015 voor ruim acht miljoen euro over van Burnley waar hij een uitstekende indruk had achtergelaten. Eerder speelde hij voor Bournemouth en Dorchester Town.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen