Pasveer geniet van debuut: "Heb het redelijk druk gehad"

2 november 2016, 09:42

Voor Remko Pasveer was de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München er ondanks de 1-2 nederlaag een om niet snel te vergeten. Vanwege de blessure van Jeroen Zoet mocht de 32-jarige doelman dinsdag zijn debuut maken op het hoogste niveau.

"Je geniet er natuurlijk van", geeft de keeper van PSV toe tegenover de NOS. "Qua uitslag is het minder, maar je moet reëel zijn. Ik heb het ook wel redelijk druk gehad. De reddingen waren niet heel spectaculair, maar ik heb wel veel ingegrepen en veel coachwerk moeten doen. Ik denk dat ik er wel tevreden op terug kan kijken."

Verder was Pasveer ook onder de indruk van de ploeg die er tegenover hem stond. "Vooral in de tweede helft als wij die druk erop moeten krijgen in de jacht naar de 2-2, dan zie je gewoon dat ze heel veel kwaliteiten hebben. De bal gaat dan zo snel rond en de rust die ze ondertussen uitstralen. Ja, daar heb je dan wel moeite mee, maar het is niet iets om je voor te schamen."

Of Pasveer aanstaande zaterdag tegen FC Twente wederom Zoet moet vervangen, dat is hem nog niet bekend. "Ik bereid me er in ieder geval gewoon op voor. Ik heb het wel naar mijn zin zo."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen