Coutinho maakt indruk: "Beste speler van competitie"

31 oktober 2016, 12:17

De verpersoonlijking van de goede competitiestart van Liverpool is Philippe Coutinho. De technische Braziliaan beleeft een ijzersterk seizoen bij de gedeelde koploper van de Premier League en is volgens ploeggenoot Dejan Lovren zelfs 'de beste speler van de competitie'.

Liverpool won zaterdag, mede dankzij de inbreng van Coutinho, met 2-4 van Crystal Palace en heeft daardoor evenveel punten als Manchester City en Arsenal. "In mijn ogen is Philippe de beste speler van de competitie", zegt Lovren tegen ESPN. "Hij was niet alleen geweldig tegen Palace, hij speelt dit hele seizoen al fantastisch."

De Serviër wil de kleine middenvelder niet te veel veren in zijn kont steken. "Hij is heel belangrijk voor ons, maar een individu kan de punten niet pakken. We doen het samen, als team. Het is natuurlijk wel zo dat een speler zijn kwaliteiten kan tonen als het team goed functioneert", zegt de centrumverdediger, die verwacht dat Liverpool lang mee kan strijden om de titel. "We zitten vol in de race. We moeten hard blijven werken en zijn nergens bang voor, dat hebben we ook al laten zien in de topduels. Wij zijn zelf onze grootste tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen