Chelsea wint weer, maar is 'nog geen titelkandidaat'

31 oktober 2016, 10:29

Het loopt momenteel als een trein bij Chelsea. Na de 3-0 nederlaag eind september bij Arsenal, won de ploeg van Antonio Conte vier wedstrijden op rij zonder een tegengoal te incasseren. Daardoor staan The Blues weer in de top van de Premier League, al is de ploeg volgens de Italiaanse trainer geen titelkandidaat.

Vorige week won Chelsea met 4-0 van Manchester United, waarna Conte zei dat hij zijn ploeg geen titelkandidaat vond. "Die mening heb ik nog steeds", zei hij zondag na de 0-2 zege bij Southampton volgens Sky Sports. "Het is ook nog veel te vroeg om hierover te praten. We moeten hard blijven werken en beter worden. Na de eerste seizoenshelft kunnen we hier pas iets zinnigs over zeggen."

De oud-bondscoach van Italië vond dat zijn team het zondag uitstekend deed op bezoek bij Southampton. "Ik ben zeer blij, omdat we met het hele team keihard werkten. We speelden op de juiste manier en waren ook bij balverlies erg sterk. Het is bovendien fantastisch dat we vier duels op rij geen tegengoal hebben gekregen", besluit de trainer, die na de nederlaag bij Arsenal een formatie met vijf verdedigers hanteert. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen