Buitenland: Second City derby gelijk, Atalanta op stoom

30 oktober 2016, 15:07

Hij speelde zich zondagmiddag weliswaar op het tweede niveau van Engeland af, maar de Second City derby geldt nog altijd als een van de mooiste burenruzies van het Verenigd Koninkrijk. De derby tussen Birmingham City en Aston Villa leverde ditmaal geen winnaar op: 1-1.

In het St. Andrew's Stadium kwam Aston Villa na een half uurtje op voorsprong, door toedoen van Gary Gardner. Vlak voor de openingstreffer kreeg Maikel Kieftenbeld, basisspeler bij Birmingham, een gele kaart. De Nederlandse middenvelder wist met zijn club een punt uit het vuur te slepen in de derby, aangezien David Davis twintig minuten voor tijd de 1-1 aantekende. Er werd bijna tien minuten aan blessuretijd bijgetrokken in de verhitte derby, maar gescoord werd er niet meer. Leandro Bacuna ontbrak aan de zijde van Villa.

Atalanta ploeg in vorm in Italië

In Italië vallen ondertussen de prestaties van Atalanta Bergamo op. De ploeg uit de regio Lombardije boekte tegen Genoa (3-0) de vijfde overwinning in zes wedstrijden en is nu terug te vinden op de vijfde plaats. Jasmin Kurtic (tweemaal) en Alejandro Gómez maakten de doelpunten tegen Genoa, dat midweeks nog met 3-0 wist te winnen van AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen