Hoofdrol voor Mathieu tegen NAC: "Ik mag die club niet"

29 oktober 2016, 11:18

Vrijdag beleefde Justin Mathieu een aparte avond in de Jupiler League. De aanvaller scoorde namens FC Oss de 3-2 tegen NAC Breda, maar werd in de slotfase van de wedstrijd ineens de schlemiel. Hij kopte namelijk in blessuretijd een bal in eigen doel, waardoor Oss de spectaculaire wedstrijd met 3-4 verloor. De buitenspeler had er na afloop flink de smoor in.

Mathieu is een kind van Willem II, de grote rivaal van NAC. Dolgraag had hij de ploeg uit Breda dan ook een nederlaag toegediend, maar dat lukte dus niet. "Ik speelde tegen een club die ik diep in mijn hart niet mag", vertelt Mathieu tegen Omroep Brabant. "En dan zeg ik het netjes. Ik ging 200% de wedstrijd in en heb hartstikke mijn best gedaan. Dan maak je de 3-2, dat geeft ene fijn gevoel en dan krijg je 'm zo in de laatste minuut tegen."

De twintigjarige aanvaller is een echte Tilburger en heeft daardoor helemaal niets met NAC. "De naam van die club mag je bij ons eigenlijk niet uitspreken", vervolgt hij. "Het is gewoon klote. Het zit diep. Daarom ging ik zo uit mijn dak toen ik die goal maakte. Dat was voor mij extra fijn. Maar dit is natuurlijk wel heel klote."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen