Wenger sneert vanwege kwetsuur Pérez naar Gravenberch

28 oktober 2016, 12:32

Arsene Wenger is absoluut niet te spreken over de charge van Denzell Gravenbech op Arsenal-spits Lucas Pérez. De Nederlandse verdediger van Reading haalde de aanvaller van Arsenal afgelopen dinsdag neer en de Spanjaard moet daardoor nu zes weken toekijken.

Bij een 1-0 stand werkte Gravenberch de Spaanse spits in de 72ste minuut tegen het gras. "Het is zeer frustrerend omdat Lucas heel hard gewerkt heeft om hier te komen", zei Wenger volgens The Guardian op de persconferentie. "Lucas is terneergeslagen, omdat het een onnodige en domme overtreding was", zei de coach, die bevestigde dat de aanvaller zes weken uit de roulatie ligt.

"De overtreding van Gravenberch was onnodig", vervolgde Wenger. "Die actie van hem was pure frustratie. Hij had geen kans om de bal te spelen en zette toch zijn tackle in. Dit is zeer vervelend voor Lucas", besloot de coach van Arsenal, die wel weer de beschikking heeft over Olivier Giroud. The Gunners wonnen het bekerduel overigens met 2-0 van de ploeg van Jaap Stam.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen