Eagles-spelers schrijven na afgang bericht naar fans

Eagles-spelers schrijven na afgang bericht naar fans

27 oktober 2016 – Bij monde van Sander Fischer en Xandro Schenk heeft de selectie van Go Ahead Eagles in een officieel bericht op de clubwebsite gereageerd op de gênante vertoning van afgelopen dinsdag, toen de eredivisionist uit Deventer voor het eigen publiek in de beker met 1-2 ten onder ging tegen hoofdklasser De Jodan Boys."Voor die nederlaag zijn geen excuses, we nemen er volle verantwoordelijkheid voor. Ik kan er duidelijk over zijn: het is een resultaat om je voor te schamen. En geloof me: dat hebben we gisteren gedaan. En ook de loting vanavond zal even pijnlijk zijn", zegt Fischer op de clubwebsite namens de rest van de selectie. Schenk voegt toe: "Uit de harde gesprekken van gisteren is het initiatief tot dit bericht van onze kant gekomen. We kunnen nu namelijk twee dingen doen met z'n allen: we kunnen in de teleurstelling blijven zitten, of de rug rechten en vooruit kijken."

De knop moet om, vinden de spelers van de Eagles. Ook bij de fans. "Natuurlijk, kritiek hoort erbij. Ook in de kleedkamer zijn harde woorden gevallen. Maar de nederlaag tegen De Jodan Boys moet ons natuurlijk niet uiteen drijven. Daar is geen reden toe. We strijden volop mee om lijfsbehoud en nog geen concurrent is er in Deventer met de drie punten vandoor gegaan", aldus Schenk. "Wat Xandro zegt, wil ik onderstrepen: we moeten ons natuurlijk niet uiteen laten drijven door die wedstrijd tegen De Jodan Boys", vult Fischer weer aan. "Achter elkaar blijven staan."

Fischer: "Wij nemen de volle verantwoordelijkheid voor de wanvertoning van dinsdag. Ik kan nu gaan smijten met van die Amerikaanse tegelwijsheden, als: the harder you fall, the stronger you rise, maar dat heeft helemaal geen zin", aldus de verdediger. Komende zondag krijgt Go Ahead de kans op eerherstel, in de IJsselderby tegen PEC Zwolle (uit).

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 23 februari 2020

  2. zaterdag 22 februari 2020

  3. vrijdag 21 februari 2020