Badstuber en Sahin keren terug na lang blessureleed

27 oktober 2016, 12:40

Woensdagavond werd in Duitsland een volle ronde in het toernooi om de DFB Pokal afgewerkt. Bayern München en Borussia Dortmund wisten zich te plaatsen voor de laatste zestien, maar er was ook ander goed nieuws voor deze topclubs. Er keerden spelers terug van langdurig blessureleed.

Bij Bayern verscheen Holger Badstuber weer eens binnen de lijnen. De pechvogel speelde tien minuten mee in het bekerduel met FC Augsburg, dat met 3-1 gewonnen werd. Na 259 dagen van afwezigheid kon hij weer in actie komen. De verdediger kreeg een heldenontvangst van de fans. "Dat gaf me kippenvel en motiveerde me heel erg. Ik ben zeer dankbaar voor de steun van de fans", aldus Badstuber, die sinds december 2012 geteisterd wordt door diverse zware blessures.

Aan de zijde van Dortmund pakte Nuri Sahin zijn eerste minuten van het seizoen. De voormalig middenvelder van Feyenoord kwam op 7 mei voor het laatst in actie in de Bundesliga en maakte zijn rentree in het bekertreffen met 1.FC Union Berlin, dat pas na penalty's verslagen werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen