Mühren doet het weer: "Zat me best wel te verbijten"

27 oktober 2016, 10:48

Anderhalve week geleden had Robert Mühren slechts 21 minuten nodig om twee keer tot scoren te komen tegen Vitesse en woensdagavond flikte de aanvaller het weer als invaller. Hij schoot AZ naar een 1-0 bekeroverwinning op FC Emmen. Hij hoopt dat zijn prestaties snel in en een basisplaats resulteren.

"Het was een echte bekerwedstrijd", zegt Mühren tegen AZ TV over het bekerpotje tegen Emmen. "Het ging moeizaam, maar het gaat om de volgende ronde bereiken en dat hebben we gedaan", aldus de oud-speler van FC Volendam, die amper twee minuten in het veld stond toen hij in de 64ste de winnende treffer aantekende.

Mühren heeft het niet altijd even makkelijk met zijn reserverol in Alkmaar. "Ik zat me best wel te verbijten op de bank. Dit is echt zo'n wedstrijdje waarin ik mijn stempel had kunnen drukken. En dat heb ik nu op deze manier gedaan. Daar ben ik ook blij mee", aldus de gouden wissel. "Vorige week speelde ik niet en koos de trainer voor Fred (Friday, red.). Hij wilde wat meer vastigheid in het team. Maar dat is snel veranderd: nu was het Wout (Weghorst, red.) die speelde. We gaan zien wie er volgende week zal spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen