"Mooie ervaring, maar we zijn helemaal weggespeeld"

26 oktober 2016, 22:30

Een illusie armer, maar een ervaring rijker. Dat is de gedachte die in het kamp van Kozakken Boys heerst na de 1-6 nederlaag tegen Ajax in de tweede ronde van de KNVB Beker. De amateurclub uit Werkendam wist in 2007 nog een bekerverlenging uit het vuur te slepen tegen de Amsterdamse topclub, maar een dergelijke prestatie was ditmaal geen moment in de buurt.

Toby Mulder toonde zich na afloop realistisch. "We hadden er meer van verwacht. Zij speelden met een B-elftal. We dachten dat misschien nog wel te kunnen bespelen, maar zij waren een klasse beter. Ze waren individueel veel beter en sneller. We waren overal te laat en kwamen daardoor helemaal niet in de duels", beseft de verdediger in gesprek met FOX Sports.

"Zij hadden een hoger baltempo, dan zie je dat wij tekort komen. Zij scoorden vrij snel en toen was het eigenlijk al einde verhaal", aldus Mulder. "Het was een hele mooie ervaring, maar we zijn helemaal weggespeeld", zo luidt zijn conclusie.

Coach Danny Buijs was ook teleurgesteld. "Misschien wel het meest in mezelf, omdat ik met vier spitsen aan de wedstrijd begon. Aan de andere kant was het gewoon een kat en muisspelletje vandaag en dat is ook geen schande. Met vijf verdediger liepen we in de tweede helft ook achter de feiten aan. Het krachtverschil was gewoon schrikbarend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen