Schenk na uitschakeling: "We moeten ons heel diep schamen"

Schenk na uitschakeling: "We moeten ons heel diep schamen"

26 oktober 2016 – Go Ahead Eagles leverde dinsdagavond in de bekerwedstrijd tegen CVV de Jodan Boys een wanprestatie. De ploeg van trainer Hans ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen de ploeg uit de Hoofdklasse A. Xandro Schenk vindt dat de ploeg zich diep moet schamen.

"Het heeft gewoon te maken met concentratie, instelling. Willen winnen. Dat was niet genoeg vandaag. Het is een schande. We moeten ons heel diep schamen", aldus Schenk tegenover RTV Oost. "Ze hebben voetballend geen kans gehad. Maar eerst geven we een heel domme vrije trap weg en dan geven we een corner weg die totaal niet nodig is en dan staan we ook nog eens niet te dekken bij die corner... je weet dat ze daar voor komen. Ongelooflijk dat we in de val trappen."

De verdediger wil de nederlaag niet afschuiven op het feit dat veel bassispelers bij Go Ahead rust kregen. "Juist als je altijd speelt moet je misschien wel opstaan", oordeelt Schenk over zijn eigen optreden. "We hebben het met zijn allen nagelaten. Iedereen heeft gefaald, stuk voor stuk."

gerelateerd