Voormalig PSV'er: "Na dit seizoen weer bij Manchester United"

24 oktober 2016, 10:40

Andreas Pereira werd aan het begin van het seizoen door Manchester United verhuurd aan Granada. De middenvelder, die een deel van de jeugdopleiding bij PSV doorliep, verwacht echter dat zijn kans bij de Engelsen komend seizoen komt.

Pereira besloot samen met trainer José Mourinho dat het beter was voor zijn ontwikkeling om een jaar verhuurd te worden. "Ik sprak met hem in zijn kantoor. Hij zei dat het belangrijk is om ervaring te op te doen en mezelf te bewijzen, en dat hij zeker wil dat ik na dit seizoen terugkeer bij United. Hij was erg eerlijk en dat waardeerde ik. Ik denk dat hij daarom een succesvolle coach is", aldus de Braziliaans-Belgische speler tegenover de Daily Mail.

Dat de club nog altijd toekomst in hem ziet, merkt Pereira aan het contact. "Ik kreeg vorige week nog een berichtje van Mourinho's assistent. Dat laat zien dat ze mij niet vergeten zijn", vertelt de middenvelder. "Ik hou van de club en mijn ambitie is om zoveel mogelijk ervaring op te doen. De trainer zal eerlijk tegen mij zijn. Als hij zegt dat het me niet gaat lukken, probeer ik het ergens anders om dan misschien net als Paul Pogba terug te komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen