Foor neemt houding NEC-supporters 'als een man'

23 oktober 2016, 15:07

Uitgerekend Navarone Foor, de speler die afgelopen zomer werd overgenomen van NEC, zette Vitesse zondag op voorsprong in de Gelderse derby. Uiteindelijk werd het 1-1 in de Nijmeegse Goffert. Foor sprak na afloop van een 'hete middag'.

"De aankomst bij het stadion was nogal heftig, maar dat kon ik verwachten en neem ik als een man. Dat hoort bij het voetbal. Als je zo'n overstap maakt, dan weet je dat dit soort sentimenten ter sprake komt", aldus Foor voor de camera van FOX Sports. "Ik had me erop voorbereid en wist dat dit zou gebeuren. Maar ik ben een nuchter iemand en sta er rustig in."

Rustig was Foor zeker toen hij de 0-1 maakte. "Ik kreeg de bal van Ricky (van Wolfswinkel, red.), dat was een heel goede pass. Ik dacht: rustig blijven en dit moet hem zijn", zei Foor over zijn doelpunt. Hij vierde zijn treffer ingetogen. "Ik zal altijd respect blijven houden voor de plek waar ik ben begonnen. Dit was een mooi antwoord van mezelf. Ik zit niet zo in elkaar dat ik bepaalde bewegingen ga maken. Mijn doelpunt was het antwoord, verder laat ik alles achterwege."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen