Hake tevreden met winst en spel tegen Go Ahead

22 oktober 2016, 22:03

René Hake is een 'uitermate contente trainer'. De oefenmeester zag zijn elftal FC Twente zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles afsluiten met een 0-2 overwinning. Hake is niet alleen te spreken over het resultaat, maar ook over het spel van zijn ploeg.

"Voornamelijk in de eerste helft zag ik een goed spelend FC Twente", aldus Hake op de officiële website van FC Twente. "We kwamen goed onder de druk van Go Ahead uit, alleen waren we in de eindfase nog wat slordig. In de eerste helft hadden we eerder kunnen scoren. In de tweede helft veranderde de veldbezetting van Go Ahead en gingen ze meer een-op-een spelen. Daardoor kreeg je meer duels en tweede ballen die gewonnen moesten worden."

"Uiteindelijk werd Go Ahead niet echt gevaarlijk", vervolgt Hake. "Ze waren wel dreigend. We vergaten een aantal keer om de wedstrijd goed uit te voetballen. Daardoor duurde het te lang voordat we de wedstrijd beslisten. Een 2-0 overwinning uit bij Go Ahead, in een fantastische ambiance, daar zijn we erg tevreden mee. De nul is nu ook op het bord bij ons. Daar kunnen we heel blij mee zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen