Galatasaray lijdt tegen Trabzonspor eerste nederlaag

22 oktober 2016, 20:05

In de Turkse Super Lig heeft coach Jan Olde Riekerink zijn eerste nederlaag geleden met Galatasaray. De grootmacht uit Istanbul ging zaterdag in de thuiswedstrijd tegen middenmoter Trabzonspor met 0-1 onderuit.

Dame N'Doye voltrok het vonnis over Galatasaray. De speler van Trabzonspor tekende in de zeventiende minuut, na voorbereidend werk van Matus Bero, voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Wesley Sneijder had een basisplaats bij Galatasaray en werd in de 69ste minuut naar de kant gehaald. Tien minuten daarna mocht Nigel de Jong invallen.

Met zeventien punten staat Galatasaray samen met Besiktas en Istanbul Basaksehir nog wel bovenaan in de Turkse liga. De twee concurrenten komen later dit weekend nog wel in actie. Ze spelen zondag tegen respectievelijk Antalyaspor (thuis) en Karabükspor (uit).