Toptalent Rashford: "Hoe groter de wedstrijd, hoe beter"

22 oktober 2016, 15:49

De topwedstrijden volgen zich momenteel in hoog tempo op voor Manchester United. Maandag kwam de ploeg op Anfield Road in actie tegen Liverpool (0-0), zondag komen The Red Devils in de wedstrijd tegen Chelsea wederom in aanraking met een grootmacht. Hoewel United al vier seizoenen niet meer heeft gewonnen bij The Blues, kijkt aanvaller Marcus Rashford met een goed gevoel vooruit.

"Het is belangrijk dat we goed van start gaan", beseft de achttienjarige aanvaller, die tegen Liverpool in de basis begon. "Dat deden we op Anfield ook en dat laat je direct zien dat je als ploeg niet met je laat sollen. Dat moeten we op Stamford Bridge ook doen. Hoe groter de wedstrijd, hoe beter het is voor ons. Het is aan ons om de supporters van de thuisploeg stil te krijgen. We zullen als team hard moeten werken om een resultaat te halen."

Chelsea staat na acht wedstrijden op de vierde plaats, Manchester United bezet het zevende stek. "Zij hebben een sterke selectie", weet Rashford. "Ze zijn nog wat wisselvallig, maar hun filosofie is duidelijk. Ik denk dat hun situatie vergelijkbaar is met die van ons. Als we bij Chelsea de drie punten mee kunnen nemen, dan zou dat ons een geweldige boost geven voor de rest van het seizoen."

De wedstrijd begint zondag om 17.00 uur (Nederlandse tijd).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen