Emmen-coach baalt van Telstar: "Het is geen kloten aan zo"

22 oktober 2016, 12:56

Duels in de Jupiler League bieden doorgaans voldoende spektakel, maar dat gold niet voor de wedstrijd tussen FC Emmen en Telstar van vrijdag. De wedstrijd eindigde in een bloedeloze 0-0 en volgens Emmen-coach Dick Lukkien kwam dat door de 'ultra-defensieve' tactiek van de bezoekers.

De fans van Emmen baalden zichtbaar van de saaie wedstrijd. "Ik denk dat het voor de toeschouwers niet bijster spectaculair was, maar dat komt omdat we vandaag tegen een ploeg speelden die met man en macht verdedigde. Een vroege goal had alles heel anders kunnen maken, maar die kwam er niet", mokt Lukkien in gesprek met RTV Drenthe.

De oefenmeester was niet blij met de strijdwijze van Telstar. "Ik wil niet voor mijn collega denken, maar als ik het hele jaar zo zou moeten spelen zou ik ermee stoppen. Ik kan me ook niet voorstellen dat het voor een speler leuk is om met elf man op eigen helft te spelen. Het is toch geen kloten aan zo? Ja, het levert ze vandaag net zoveel punten op als ons. Maar ik spreek je aan het einde van de rit wel weer. Dan staan wij, met onze spelopvatting, 100 procent zeker boven Telstar." 

Emmen en Telstar staan na elf wedstrijden allebei op achttien punten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen