Nijmegenaar Room: "Situatie van Foor is gevoeliger"

22 oktober 2016, 10:17

Zondagmiddag wordt er niet alleen in De Kuip een strijd tussen rivalen afgewerkt, ook in Nijmegen staat er een interessante ontmoeting op de rol. Vitesse gaat op bezoek bij rivaal NEC in de Gelderse derby. Voor Vitesse-keeper Eloy Room heeft het duel een bijzonder tintje, aangezien hij in Nijmegen woont.

De doelman is niet de enige speler van Vitesse die dwarsbanden heeft met de rivaal, dat geldt ook voor Navarone Foor. Hij maakte afgelopen zomer de overstap van NEC naar Arnhem. "Zijn situatie is wel wat gevoeliger, omdat hij er zelf heeft gespeeld. Ik kom uit Nijmegen en woon er nog steeds. Voor mij is dat heel normaal. Dat is geen nieuwtje meer en ik maak er ook geen probleem van", is hij duidelijk tegenover Omroep Gelderland. "Het is geen issue. Je hoort wel eens wat dingen vanaf de tribune, maar ik wil gewoon mijn werk doen en zo goed mogelijk spelen. Ik ken het wel. Het is speciaal voor de supporters en ik kijk er altijd weer naar uit."

De sluitpost beseft dat Vitesse een flinke dosis strijd op de grasmat in Nijmegen zal moeten leggen. "We moeten op onze hoede zijn en meer strijd geven. Dat gaat voorop en dan de mix vinden met de kwaliteit die we hebben. We hebben de punten hard nodig, ook omdat we vorige week niet die drie punten hebben gepakt. Er is veel veranderd bij NEC, maar ze hebben het Feyenoord toch knap lastig gemaakt. En in derby's telt mooi voetbal vaak niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen