Zevenklapper voor Oranje Leeuwinnen tegen Schotland

20 oktober 2016, 22:31

De Oranje Leeuwinnen hebben donderdag uitgehaald in de vriendschappelijke interland in en tegen Schotland. De ploeg van bondscoach Arjan van der Laan zegevierde met 0-7 in de Tony Macaroni Arena in Livingston.

In de eerste twintig minuten ging het duel nog redelijk gelijk op, maar daarna nam Nederland steeds meer initiatief en dat leidde ook tot een ruime overwinning. Vivianne Miedema (foto) opende in de 33ste minuut de score en was in de vierde minuut van de extra tijd van de eerste helft ook goed voor de 0-3. De spits van Bayern München maakte beide doelpunten in de rebound. Tussendoor had Lineth Beerensteyn al voor de 0-2 gezorgd.

In de laatste 25 minuten van de wedstrijd maakten de Oranje Leeuwinnen er een zevenklapper van. Renée Slegers was in de 66ste minuut verantwoordelijk voor de 0-4, zes minuten later tekende de net ingevallen Ellen Jansen voor de vijfde Nederlandse goal. Shanice van de Sanden was de maakster van de 0-6, met haar eerste interlanddoelpunt legde Jackie Groenen vijf minuten voor tijd de eindscore vast op 0-7.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen