Bravo schuldbewust: "Mijn fout kantelde de wedstrijd"

Bravo schuldbewust: "Mijn fout kantelde de wedstrijd"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 oktober 2016 – Claudio Bravo beleefde woensdagavond in de Champions League een ongelukkige terugkeer tegen FC Barcelona. De keeper van Manchester City kreeg vroeg in de tweede helft een rode kaart vanwege een handsbal. De Catalanen liepen vervolgens uit naar een 4-0 overwinning.

"Mijn fout kantelde de wedstrijd, want we speelden erg goed en creëerden kansen. Maar ook dit is voetbal", gaf Bravo na afloop van de wedstrijd aan. "Het was een wedstrijd van fouten en onjuiste beslissingen. Het is voor mij domme pech dat ik de persoon was die het wedstrijdbeeld veranderde. Zo gaan die dingen. We moeten nu hard blijven werken en ons op de komende duels focussen."

Marc-André ter Stegen, doelman van Barcelona en enige tijd terug nog zijn concurrent, nam het na afloop tegenover beIN Sport op voor zijn collega. "Dit soort dingen gebeuren, het is het leven van een doelman. Het overkomt je soms, maar ik zie dit niet als een probleem voor de lange termijn voor Bravo of Manchester City. Voor ons kwam de rode kaart goed uit."

Reacties

gerelateerd