Bravo schuldbewust: "Mijn fout kantelde de wedstrijd"

20 oktober 2016, 08:00

Claudio Bravo beleefde woensdagavond in de Champions League een ongelukkige terugkeer tegen FC Barcelona. De keeper van Manchester City kreeg vroeg in de tweede helft een rode kaart vanwege een handsbal. De Catalanen liepen vervolgens uit naar een 4-0 overwinning.

"Mijn fout kantelde de wedstrijd, want we speelden erg goed en creëerden kansen. Maar ook dit is voetbal", gaf Bravo na afloop van de wedstrijd aan. "Het was een wedstrijd van fouten en onjuiste beslissingen. Het is voor mij domme pech dat ik de persoon was die het wedstrijdbeeld veranderde. Zo gaan die dingen. We moeten nu hard blijven werken en ons op de komende duels focussen."

Marc-André ter Stegen, doelman van Barcelona en enige tijd terug nog zijn concurrent, nam het na afloop tegenover beIN Sport op voor zijn collega. "Dit soort dingen gebeuren, het is het leven van een doelman. Het overkomt je soms, maar ik zie dit niet als een probleem voor de lange termijn voor Bravo of Manchester City. Voor ons kwam de rode kaart goed uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen